Kérdése van?
Üzenet elküldve. Bezár

OviTchouk – játékos fejlesztés tchoukball-al fűszerezve

Ovi tchoukball

Motorikus készségek, képességek fejlesztése már kicsi gyerekkorban (0-6éves) is nagyon fontos. A tudatos fejlesztés segíti, hogy a gyerekek fogékonyabbak legyenek a mozgás és asportok iránt és jobban élvezik is azokat, hiszen a képességeik fejlettebbek és így van sikerélményük.

Ebben a képzésben bemutatjuk, hogy az alap készségek, képességek, hogyan fejleszthetők tudatosan. Mivel a tchoukball sportág hazai képviselői vagyunk, így a fejlesztő játékok közé beépítettük a tchoukball játék eszközeinek használatát, alap készségeinek és képességeinek fejlesztését. Könnyű volt a dolgunk, hiszen a játék teljes mértékben az alap mozgásformákra épül és a labda is nagy segítség a motorikus képességek fejlesztésében.

Ez a képzés bemutatja hogyan tartsunk kicsiknek vidám labdakészség fejlesztő foglalkozást a tchoukball alapjaira építve.

Kicsiknek, ovisoknak

4-6 éves korosztály

  • Elmélet
  • Videók
  • Játékok
  • Feladatok
  • Letölthető anyagok

Kinek ajánljuk a képzést?

Mindenkinek, akik a legkisebb korosztállyal szeretnének foglalkozni. Óvó néniknek és bácsiknak, egyetemistáknak, nyugdíjasoknak, akik szeretik ezt a korosztályt és szívesen tartanának sport fejlesztő foglalkozásokat környezetükben a legkisebbeknek.

Szülőknek, nagyszülőknek, akik családban is szeretnének tudatosabban foglalkozni gyerekeikkel, unokáikkal.

A biológiai háttér

Fejlesztés kisgyermek korban

Módszertan

Nem tud másolni!
Ez az oldal süti-ket használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal süti-k segítségét vegye igénybe.