Kérdése van?
Üzenet elküldve. Bezár

Blog

Te különleges vagy és ezért tanítod a tchoukballt

Akiket megkérdeznek milyen sportot tanítanak, a válaszok 95 százalékban a 3-4 legismertebb játékot, sportot említik. Ó, igen az klassz – jön a válasz, de ennyiben marad az érdeklődés. De ha valami olyat mondasz, amit még nem hallott?

Visszakérdez? Az biztos…..és aztán csak mesélhetsz és mesélhetsz….

Újdonság

A mai gyerekek nagyon fogékonyak az újra. Az olyan trendi!

Ráadásul, könnyen játszható minden szinten. Egyéb labdasport lehetőség biztos van sok a könyezetedben és azokkal már csak egy vagy a sok közül.

A tchoukball az egyedi és Te vagy az, aki azt az újdonságot, azt a különlegeset tanítod a srácoknak!

Hybrid sport

A szülők nagy többsége nem szeretne élsportolót nevelni a gyerekéből. Mindenki tisztában van a sportolás pozitív hatásaival, a gyerek biztos helyen van, csapatban, közösségben. De a legtöbbüknek sok a heti 5 edzés és a minden hétévgén mérkőzés. Nem túl családbarát…

A tchoukball egy hybrid sport (kézilabda, röplabda, fallabda vegyes) és a rendszer körülötte is hybrid. Egy átmenet a versenysport és a szabadidősport között. Több edzés egy héten, fesztivál jellegű bajnoki fordulók, több külföldi tornán való részvétel.

Edzői lehetőségek

Valaminek ott lenni az elején, az nagyon izgalmas, de kevesen merik bevállalni, hogy különcek legyenek. Minden, ami különleges az az elején egy picit nehezebb, de amikor már a “siker felé robog a vonat” sokkal nehezebb erre a vonatra felkapaszkodni.

A népszerűsítés már szépen halad. Csatlakozz a csapathoz, hogy a még szabad vezető pozíciókra, hamar készen álljál.

Legyen saját sportegyesületed

Gyerekek, felnőttek, nyugdíjasok, óvodások. Mindenki játszhatja a tchoukball-t. Szervezd meg Te a tchoukball életet a környezetedben és legyen egy sikeres sport vállalkozásod!

Nem tud másolni!
Ez az oldal süti-ket használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal süti-k segítségét vegye igénybe.