Kérdése van?
Üzenet elküldve. Bezár

Üdvözlünk a TchoukSulinál!

A TchoukSuli a magyarországi tchoukball képzések központja. A jelen helyzet fordította figyelmünket az online képzések irányába. Először számunkra is furcsa volt a gondolat, de kitaláltuk miképpen lehet átadni a legtöbb elméleti és gyakorlati tudást is online.

Miért jó az online forma?

Idő, idő, idő

Az online tanulás legnagyobb előnye, hogy bármikor, bárhol tanulhattok. A mi tapasztalatunk is az volt, hogy bár sokan érdeklődtek a képzéseink iránt nem tudták beilleszteni életükbe a két-három egész napos képzést.

Pénz, pénz, pénz

Az online tanulással sok pénzt spórolhattok, hiszen míg a hagyományos képzések tandíjába be kellett építenünk a tantermek, tornatermek bérleti díját, az órákat újra és újra megtartó oktatók óradíját, addig egy online tanfolyam elindítása jóval kevesebb kiadással jár.

Kényelmes

Mi tagadás, ez is szempont. Ki sem kell tenni a lábatokat otthonról, csak elővenni a laptopot, a tabletet vagy a telefont – akár a kedvenc fotelben ülve is tanulhattok. Ha valamelyik tananyagrésszel problémátok van, akárhányszor visszanézhetitek az adott anyagot és lehetőséget biztosítunk, hogy kapcsolatba lépjetek az oktatókkal.

Online képzéseink

 • Olyan képzési tematikát raktunk össze, amely tartalmaz szöveges, képes anyagokat, videókat, beadandó feladatokat és záró tesztet. Fejezetről, fejezetre haladva tudjátok teljesíteni a tananyagot. A fejezetek végén ellenőrző kérdések, feladatok vannak, amelyek segítenek a további megértésben.
 • A beiratkozott hallgatóknak a képzés tartalmaz egy 1 órás online konzultációt vezető oktatónkkal, ahol feltehetitek kérdéseiteket.
 • A képzéseken sikeresen megfelelt hallgatóink a Felnőttképzési rendszer által kiállított tanúsítványt kapnak.

Offline tréningek

 • Az online képzésen végzett hallgatók részére szervezünk 1 napos workshopokat (ennek árát nem tartalmazza az online képzés), ahol az elméletben megtanultakat átvesszük gyakorlatban és a felmerült kérdéseket személyesen átbeszéljük.

  Tanúsítvány

  Hivatalos Tanúsítványt a Felnőttképzési Rendszer állíthat ki, de mi emellé szeretnénk TchoukSuli látogatási igazolással meglepni Téged.

  TchoukSuli
  Nem tud másolni!
  Ez az oldal süti-ket használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal süti-k segítségét vegye igénybe.