Kérdése van?
Üzenet elküldve. Bezár

Tchoukball alapok

A továbbképzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a Tchoukball (csukbol) játék alapjait és alapszintű oktatásának módszereit. Cél, hogy a képzésen résztvevők képessé váljanak megtanítani a sportág szabályait, technikai és taktikai alapjait. További cél, hogy tudják alkalmazni a tanultakat testnevelés órai és/vagy tömegsport keretek között. Igény esetén tudják versenyeztetni is a diákjaikat. A tematikai egységek feldolgozásával szerezzenek jártasságot a tchoukball játékban és ismerjék meg a tchoukball miként van pozitív hatással a fiatalok testi, szellemi és szociális képességeire.

Lehetsz egy szülő, aki szívesen foglalkozna a környék gyerekeivel és tanítana nekik valami újdonságot, ami együtt jár a sportolás minden pozitív hatásával.

A tchoukball már a kiegészítő kerettanterv részeként elérhető, TchoukSuli – Tchoukball kerettanterv a 3-8.évfolyam számára címmel az Oktatási Hivatal honlapján.

Akkreditált pedagógus továbbképzés is elérhető. Képzéseink elvégzésével lehetőség nyílik a Nemzetközi szövetség C liszenszű edzői végzettségének megszerzésére.

Kiknek ajánljuk a képzést?

Mindenkit várunk, aki tanulna valami újat és különlegeset. Aki szeretne megismertetni a gyerekekkel, felnőttekkel, idősekkel egy különleges játékot, sportot. A tchoukball egészen kiskortól, idős korig játszható, minden korcsoport számára egy új szemlélet megismerését teszi lehetővé. A képzést úgy állítottuk össze, hogy azonnal sikeresen használható.

A tchoukball elméleti alapjai

Nem tud másolni!
Ez az oldal süti-ket használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal süti-k segítségét vegye igénybe.